Liemituotteilla loihdit maistuvaa arkiruokaa nopeasti

Reformin luomuliemituotteet oikaisevat ruoanlaittoa sopivasti, makumaailmasta tinkimättä. Kiireisen kokin apurit ovat gluteenittomia eivätkä sisällä natriumglutamaattia.

Nopeaa, maistuvaa ja terveellistä – arkisin ei usein ole aikaa ylimääräiseen kikkailuun keittiössä, mutta ruoan ravitsevuudesta tai mausta ei tarvitse tinkiä. Reformin liemituotteet helpottavat ja nopeuttavat ruoan valmistusta ja sopivat keittiön perusraaka-aineiksi.

Reformin luomuliemikuutiot ja -jauheet ovat gluteenittomia eivätkä sisällä natriumglutamaattia tai hiivauutetta. Laadukkaista luomuraaka-aineista valmistettu herkullinen liemi on erinomainen pohja keitoille, pataruoille ja kastikkeille.

Nämä arkikokin luottoreseptit valmistuvat noin puolessa tunnissa:

Lämmin lohiramen
Uunimunakas
Porkkana-inkiväärisosekeitto

Syksyisiin viikonloppuihin puolestaan sopivat huolella haudutetut pataruoat, joiden makua pitkä kypsytysaika vain syventää:

Gluteeniton burgundinpata
Intialainen kanapata
Hunajainen luomujuurespata

Reformi-liemituotteet syksyn mestarikokkien rinnalla

Reformin luomuliemikuutiot ja -jauheet nähdään syksyllä 2020 ohjelmayhteistyössä Masterchef Australia -tv-ohjelman katkotunnisteissa. Masterchef Australia on maailman suosituin kokkiohjelma, jonka uusin kausi nähdään Nelosen ja LIV:n tv-kanavilla sekä Ruutu-suoratoistopalvelussa. Reformin liemituotteet soveltuvat erinomaisesti Masterchef ohjelman yhteyteen, sillä ohjelma innostaa valmistamaan ruokaa puhtaista ja korkealuokkaisista raaka-aineista.

Seuraa Reformia Facebookissa ja Instagramissa osoitteissa https://www.facebook.com/reformiluomu
https://www.instagram.com/reformi.fi/

Markkinoija Oriola.