Reformi Hyvinvointi- ja terveystuotteet

Parempaa päivää – Reformi Hyvinvointi- ja terveystuotteet ❤️

Reformi Hyvinvointi- ja terveystuotevalikoimassa on yhdeksän ihanaa tuotetta hyvinvoinnin eri tarpeisiin. Kaikki Reformi Hyvinvointi- ja terveystuotteet ovat saatavilla päivittäistavarakaupoissa kautta maan.

Reformi Karpalo + C poretabletti
Terveyttä ja hyvää fiilistä suositusta tehomarjasta! Reformi Karpalopore tukee naisten immuunijärjestelmän hyvinvointia.

Karpalopore sisältää luonnollisia tehoaineita ja C-vitamiinia, joiden ansiosta voit nopeasti paremmin tukalissakin hetkissä. Poretablettien sisältämä D-mannoosi on karpaloista uutettu luonnollinen sokeri, jonka tarkoituksena on tukea, puhdistaa ja suojata virtsarakkoa ja virtsateitä ja estää taudinaiheuttajia tarttumasta virtsateiden seinämien epiteelisoluihin. Maitohappobakteerit taas käyttävät D-mannoosia ravintona, mikä edistää hyödyllisten bakteerien lisääntymistä suolistossa. Makuna ihanan kirpeä karpalo. Annostus 1-2 poretablettia päivässä. Lue lisää. >>

Reformi Kollageeni + C poretabletti
Raikkaan mansikanmakuinen kollageenivalmiste! Uniikki yhdistelmä C-vitamiinia, biotiinia ja kalakollageenia sisältävä pore rakentaa ja kosteuttaa ihoa saaden sen näyttämään nuoremmalta ja kauniimmalta. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Se auttaa myös solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Biotiini edistää ihon pysymistä normaalina. Annostus 1-2 poretablettia päivässä. Lue lisää. >>

 

Reformi Nesteytysporetabletti
Nestetasapainon ylläpitoon koko perheelle! Juoman suolat, glukoosi ja neste imeytyvät tehokkaasti palauttaen elimistön nestetasapainon. Raikkaan appelsiinin makuinen nesteytysjuoma sopii aikuisille ja lapsille. Kätevä ottaa mukaan ja sekoittaa veteen kesäkuumalla tai urheillessa. Annostus 1 poretabletti päivässä. Lue lisää. >>

 

 

Reformi D-vitamiini
Reformi D-vitamiini tukee vastustuskykyä ja luustoa. Vahva D-vitamiinivalmiste edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Reformi D-vitamiini on pienikokoinen ja helposti nieltävä tabletti, joka ei sisällä sokeria tai makeutusaineita. Yksi tabletti sisältää 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Lue lisää. >>

 

 

Reformi B-vitamiini Long
Reformi B-vitamiini Long tuo koko päivään vireyttä ja jaksamista. Pitkävaikutteinen B-vitamiinivalmiste vapauttaa B-vitamiineja elimistön käyttöön tasaisesti pitkin päivää. Reformi B-vitamiini Long sisältää kaikki B-ryhmän vitamiinit. Lue lisää. >>

 

 

Reformi Sinkki + C imeskelytabletti
Vahvaa vastustuskykyä! Reformi Sinkki + C imeskelytabletin vaikuttavana aineena on tehokas sinkkiasetaatti. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, ja flunssan ensioireisiin otettuna Reformi Sinkki + C helpottaa ja lyhentää flunssan oireiden kestoa. Sopii myös vegaaneille! Lue lisää. >>

 

 

Reformi Sinkki + C poretabletti
Virkeyttä ja vastustuskykyä! Runsaasti C-vitamiinia sisältävä pirteästi poreileva juoma maistuu suomalaisten suosikkimarjalta mansikalta. Reformi Sinkki + C auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sopii myös vegaaneille! Yksi poretabletti päivässä riittää. Lue lisää. >>

 

 

Reformi Multivitamiini
Reformi Multivitamiinista tehoa kiireiseen päivään! Vahva ja monipuolinen monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste sisältää elimistölle tärkeimmät vitamiinit ja kivennäisaineet. Reformi Multivitamiinissa on yhteensä 16 eri vitamiini- ja kivennäisainetta. Yksi tabletti päivässä pitää virkeänä pitkin päivää! Multivitamiini sisältää B-, C-, D- ja E-vitamiinit sekä kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, seleeniä ja kromia. Lue lisää. >>

 

Reformi Vahva Laktaasientsyymikapseli
Reformi Vahva Laktaasientsyymikapseli pilkkoo laktoosin eli maitosokerin. Yksi kapseli sisältää 5000 FCC-yksikköä Aspergillus oryzae -mikrobin tuottamaa laktaasientsyymiä, joka pilkkoo jopa 25 g laktoosia. Kätevä painopakkaus! Lue lisää. >>