Pyysimme aiemmin syksyllä aktiivisia seuraajiamme ryhtymään uusien Reformi Luomu Vegeburger -kasvispihviaineksiemme testaajiksi. Nyt on aika korjata sato ja kurkistaa testaajien keittiöihin. Tässä toisessa blogipostauksessa framilla ovat testaajiemme loihtimat kasvishampurilaiset. Millaisia purilaisia keittiöissä kasattiin? Nappaa testaajiemme tuunausvinkit talteen, hipsuttele lähikauppaan ja pistä pystyyn mehukas kasvishampurilaisbaari omaan keittiöösi!
”Pihviainekset ovat todella helposti käsiteltäviä, muuntautuivat helposti pihveiksi ja paistuivatkin nopeasti. Nämä olivat ylivoimaisesti maukkaimpia kasvispihvejä, mitä olen eläessäni maistanut! Täyttivät myös todella hyvin. Laitoimme purilaisten väliin sipulia, tomaattia, sweet chili -kastiketta, salaattia, juustoa sekä kermaviilikastiketta. Lopputuloksena olivat ehkä parhaat kotitekoiset hampurilaiset, joita olen syönyt! Helppoja, nopeita ja pahuksen maukkaita, terveellisiäkin. Tulee aivan varmasti ostettua tulevaisuudessakin!” -Saku
”Pakkaus ja valmistusohjeet ovat selkeät. Valmistus oli helppoa ja nopeaa selkeiden ohjeiden ansiosta. Myös maku oli mainio ja pihvien pinnasta tuli paistossa mukavan rapea. Koostumukseltaan erinomaisia. Suosittelen vahvasti!” -Jussi
Kasvishampurilaisista on tullut viime aikoina todellinen hittiruoka, jota tarjoillaan yhä useammissa ravintoloissa. Ne ovat kuitenkin myös mitä mainioin kotiruoka, jonka kehtaa laittaa tarjolle juhlapäivänäkin. Mikä parasta, kasvishampurilaisten kanssa saat viettää aikaa juuri niin kauan kuin itselle sopii. Mukavuudenhaluinen keittiömestari hankkii sämpylät ja soosit valmiina sekä paloittelee kasvikset. Hifistelijä sen sijaan leipoo itse sämpylät, marinoi kasvikset ja sekoittaa kastikkeet. Kummankin purilaisen kruunaa kuitenkin mehevä Reformi Luomu Vegeburger -kasvispihvi.
Ainekset
1 pussi Reformi Luomu Vegeburger Original -kasvispihviaineksia
2 dl porkkanaraastetta (tai kesäkurpitsaraastetta)
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 tl jauhettua korianteria
1/2 tl cayennepippuria
2 dl kiehuvaa vettä
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna turvota noin 15 minuuttia. Muotoile massasta paksuja pihvejä (noin 4 isoa) ja paista pannulla tilkassa öljyä. Tarjoa hampurilaispihveinä esimerkiksi guacamolen, salsakastikkeen ja kasvisten kera. Nopea lisuke syntyy sekoittamalla maissia ja kidney- tai mustapapuja sekä ripauksen suolaa, pippuria ja kuivattua korianteria keskenään.
”Tykkäsin näistä tuotteista kovasti ja ehdottomasti ovat jatkossakin käytössä!” -Oona-Mari