Jytten tarina

Jytte jauhot sopivat kaikille

Jyttet ovat luontaisesti gluteenittomia, kuitupitoisia jauheseoksia, jotka sopivat kaikenlaiseen leivontaan ja ruuanlaittoon, myös maito- ja soija-allergisille. Jytte jauhojen leipoutumisominaisuudet ovat loistavat, joten niistä loihdit herkut joka tilanteeseen. Kerrassaan mainio tuote, jota kannattaa testata!

Jytte jauhot ovat tiedostavan kuluttajan tuttu ja varma valinta. Jauhoilla on erinomaiset käyttöominaisuudet. Gluteenittomat Jytte jauhot ovat erittäin riittoisia käytössä – tarvitset vain 2/3 Jytte jauhoja verrattuna tavallisiin jauhoihin!

Jokaisen pakkauksen taustalla on nyt myös tarina.

Tapaa jauhohyllyjen tähdet Jytte, Håkan, Sigrun ja Daniel!

Jytte Vaaleaf; gluteeniton jauho;

Jytte Vaalea jauhoseos – Jytte Norlander
Monipuolinen ja puhdas pläjäys!

Räväkkä ja iloinen Jytte on nainen, jonka keittiöstä ei ääntä puutu. Hänen vaalea jauhoseoksensa sisältää runsaasti kuitua ja siihen ei ole lainkaan lisätty suolaa. Käytännönläheinen kotitalousopettaja Jytte on mestari gluteenittomien reseptien loihtimisessa!

 

Jytte tumma; gluteeniton jauho;

Jytte Tumma jauhoseos – Håkan Rostad
Tumma ja täydellinen tuhtiin menoon!

Jämpti ja järkevä Håkan on levollisen rauhallinen mies. Hänen tumma ja gluteeniton jauhoseoksensa on runsaskuituinen ja sisältää paljon kivennäisaineita.

Håkan, tolkun miehenä, ei ole lisännyt suolaa jauhoseokseensa lainkaan.

Jytte Fibra; gluteeniton jauho;


Jytte Fibra jauhoseos – Sigrun Rostad
Ihastuttava uutuus!

Luova ja yllätyksellisen Sigrunin innokkuus ja aktiivisuus innoittivat Fibra jauhoseoksen luonnissa. Rouva keksi lisätä Jytte-jauhoseokseen afrikkalaisen ruohokasvin, teffin siemenistä tehtyä jauhoa.

Jytte Fibra onkin hyvin kuiturikas jauhoseos, joka sopii erinomaisesti leipiin ja muihin leipomotuotteisiin, joissa käytetään hiivaa.

 

Jytte Teff; gluteeniton jauho;
Jytte Teff Jauho – Daniel Gebski

Ravintoarvoja ja kuitua peliin!

Danielin tarkkuus ja säntillisyys saavat loistaa, sillä hänen Teff jauhonsa on ravintoarvoltaan erinomainen. Teff on Afrikassa kasvava ruohokasvi, jonka siemenistä teffjauho tehdään.

Luontaisesti gluteenittomassa ja hyvin kuitupitoisessa teffjauhossa on runsaasti magnesiumia, fosforia, rautaa, sinkkiä ja tiamiinia. Teffjauho on loistava kalsiumin lähde, johon ei ole lisätty yhtään suolaa. Kunpa Daniel vain uskaltaisi suhtautua elämään yhtä pelottoman rohkeasti kuin hän suhtautuu Teff jauhoonsa!