Reformi Karpalo + C poretabletti

Terveyttä ja hyvää fiilistä suositusta tehomarjasta! Reformi Karpalopore tukee naisten immuunijärjestelmän hyvinvointia.

Karpalopore sisältää luonnollisia tehoaineita ja C-vitamiinia, joiden ansiosta voit nopeasti paremmin tukalissakin hetkissä. Poretablettien sisältämä D-mannoosi on karpaloista uutettu luonnollinen sokeri, jonka tarkoituksena on tukea, puhdistaa ja suojata virtsarakkoa ja virtsateitä ja estää taudinaiheuttajia tarttumasta virtsateiden seinämien epiteelisoluihin. Maitohappobakteerit taas käyttävät D-mannoosia ravintona, mikä edistää hyödyllisten bakteerien lisääntymistä suolistossa. Makuna ihanan kirpeä karpalo.

Annostus 1-2 poretablettia päivässä.

 

TARKAT TUOTETIEDOT

Happamuudensäätöaineet(sitruunahappo, natriumvetykarbonaatti), C-vitamiini (askorbiinihappo), D-mannoosi, täyteaine (inuliini, maissitärkkelys, polyglykolijauhe, trikalsiumfosfaatti) väriaine (punajuurijauhe), karpalomehujauhe, sakeuttamisaine (glukoosi, kookosöljy, arabikumi), aromit (marjasekoitus, karpalo), makeutusaine (sukraloosi). Gluteeniton, laktoositon, maidoton.

RAVINTOARVOTAULUKKO

C-vitamiini 500mg / tabletti
D-Mannoosi 500mg / tabletti
Karpalojauhe 500mg / tabletti

KÄYTTÖTARKOITUS/VINKKI YM

D-mannoosi tukee, puhdistaa ja suojata virtsarakkoa ja virtsateitä ja näin edesauttaa ylläpitämään virtsarakon ja virtsateiden terveyttä. D-mannoosi estää taudinaiheuttajia, kuten E. coli -bakteereja, tarttumasta virtsateiden seinämien epiteelisoluihin. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja happamoittaa
virtsaa, jolloin bakteerien elinolosuhteet heikkenevät.

Reformi_Karpalo_Poretabletti