Reformi Luomu 60 vuotta etulinjassa

Reformin historia

Hyvinvoinnin edelläkävijä jo yli 60 vuoden ajan

Reformin historia ulottuu 1950-luvulle, jolloin luomutrendi saapui Suomeen Keski-Euroopasta. Kiinnostus luonnonmukaiseen ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on ollut mukana arjessamme noista päivistä lähtien. Reformi sai alkunsa, kun luontaistuotealan suomalainen pioneeri Lea Makkonen perusti Reformi-keskuksen 1956. Sen valikoimiin kuuluivat erilaiset luontaistuotteet, joiden tavoitteena oli edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia. Samoihin aikoihin helsinkiläiset pääsivät nautiskelemaan Reformi-keskuksen yhteyteen perustettuun, Suomen ensimmäiseen kasvisruokaravintolaan, Kalevankadun Vegeta-kasvisbaariin, joka tarjoili toinen toistaan maittavampia herkkuja trenditietoisille kaupunkilaisille.

Tavoitteena tasapaino

Vuosien varrella tuotevalikoima on kasvanut ja muuttunut, mutta ideologiamme on edelleen sama kuin 1950-luvulla: tasapaino henkisessä ja fyysisessä hyvinvoinnissa. Reformi-keskuksen keskeisimpiä arvoja jo noista päivistä lähtien ovat olleet oman kehon kuuntelu ja arvostaminen, terveellinen ja monipuolinen ruokavalio sekä myönteinen elämänasenne. Niistä ammennamme yhä tänäänkin. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuksia hyvinvoinnin lisäämiseen omassa arjessa helposti ja vaivattomasti.

Avaimia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Nimensä mukaisesti Reformi on aina pyrkinyt olemaan puhtaamman ravinnon ja hyvinvoinnin edelläkävijä. Luonnonmukaisen, puhtaan ja herkullisen ruuan lisäksi meille on tärkeää kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen: terveelliset elämäntavat, liikunta, uni ja lepo. Verkkosivuiltamme löydät kiinnostavia artikkeleita ja herkullisia reseptejä, joiden avulla voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi.

Tervetuloa Reformin herkulliseen maailmaan!