Ainekset
BBQ lohi:
1 kg kirjolohifileetä
2 dl Bull’s Eye BBQ kastiketta
Pansuolaa
BBQ perunavarras
600 g uusia perunoita
2 kpl Reformi Luomu Yrttiliemikuutiota
1 l vettä
2 dl Bull’s Eye BBQ kastiketta
Pansuolaa
Santa Maria Tellicherry mustapippuria
Kirkas coleslaw:
1 l ohueksi suikaloitua valkokaalia
2 dl lehtikaalia suikaleina
2 hienonnettua sellerinvartta
1 ruukku basilikaa
3 tl Dijon sinappia
2 rkl valkoviinietikkaa
5 rkl Apetit Sitruuna-basilika rypsiöljyä
Pansuolaa
Santa Maria Tellicherry mustapippuria
Sokeria
Grillattu salsa:
1 paprika
2-3 kpl jalopenoja
1 sipuli
5 valkosipulinkynttä
2-3 tomaattia
2 limen mehu
1 ruukku korianteria
1 tl Pansuolaa
1 tl sokeria
Grillattu BBQ lohi ja perunavarras
Herkulliset BBQ lohi ja ja perunavarras valmistuvat grillissä. Reformi Luomu Yrttiliemikuutiot maustaa perunoiden keitinveden.
Aseta kirjolohifilee folion päälle. Mausta kalafilee suolalla ja penslaa BBQ kastiketta kalafileen päälle. Grillaa kalafilee epäsuorassa lämmössä, lisää kostutettuja savustuslastuja hiilien päälle ja sulje grillin kansi. Grillaa kalafilee kypsäksi.
Sekoita kulhonpohjalle Dijon sinappi, valkoviinietikka, Sitruuna-basilika rypsiöljy, Pansuola, Tellycherry mustapippuri ja sokeri. Sekoita kaali, lehtikaali, basilika ja selleri kastikkeen sekaan ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Grillaa sipulit, paprika (poista siemenet), jalopenot (kokonaisina) ja tomaatit tummiksi pinnaltaan. Laita kaikki raaka-aineet blenderiin ja sekoita rouheaksi salasaksi
Keitä perunat lisäämällä kattilaan yksi litra vettä ja kiehauta, Lisää veteen Reformi Luomu Yrttiliemikuutiot.
Resepti on julkaistu Ripen Grilli tv-ohjelmassa kesällä 2020.
Ainekset
BBQ lohi:
1 kg kirjolohifileetä
2 dl Bull’s Eye BBQ kastiketta
Pansuolaa
BBQ perunavarras
600 g uusia perunoita
2 kpl Reformi Luomu Yrttiliemikuutiota
1 l vettä
2 dl Bull’s Eye BBQ kastiketta
Pansuolaa
Santa Maria Tellicherry mustapippuria
Kirkas coleslaw:
1 l ohueksi suikaloitua valkokaalia
2 dl lehtikaalia suikaleina
2 hienonnettua sellerinvartta
1 ruukku basilikaa
3 tl Dijon sinappia
2 rkl valkoviinietikkaa
5 rkl Apetit Sitruuna-basilika rypsiöljyä
Pansuolaa
Santa Maria Tellicherry mustapippuria
Sokeria
Grillattu salsa:
1 paprika
2-3 kpl jalopenoja
1 sipuli
5 valkosipulinkynttä
2-3 tomaattia
2 limen mehu
1 ruukku korianteria
1 tl Pansuolaa
1 tl sokeria