ripe_ep5_ruokakuva-reformi.fi

Grillatut wingsit ja Crispy Chicken sekä grillatut porkkanat

Ripe, Risto Mikkolan grillissä valmistuvat herkulliset wingsit, Crispy Chicken sekä grillatut porkkanat lisukkeineen. Reformi Luomu Kanaliemijauhe maustaa ruokaohjeen kokonaisena grillattavat porkkanat.

Grillatut wingit ja Crispy Chicken

1,5 kg Kariniemen Kananpojan Combo Wings Peach Sriracha ja Crispy

Grillaa kanatuotteet grillissä miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia.

Kokonaisena grillatut porkkanat

Keitä kokonaisa porkkanoita kanaliemessä noin 10 min. Jäähdytä. Voitele porkkanat Apetit Sitruuna-basilika rypsiöljyllä ja grillaa porkkanoihin suoralla lämmöllä tumma rapea pinta. Mausta Pansuolalla ja Santa Maria Tellicherry mustapippurilla.

Aurajuusto-smetana

Raasta aurajuusto kulhoon, lisää muut raaka-aineet ja sekoita tasaiseksi. Mausta Pansuolalla ja Santa Maria Tellicherry mustapippurilla.

Lehtikaalisalaatti 

Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään, mausta Pansuolalla ja Santa Maria Tellicherry mustapippurilla. Anna maustua hetki.

Varsiselleripikkeli

Sekoita vesi, etikka ja sokeri keskenään. Viipaloi varsiselleri ohuiksi viipaleiksi ja sekoittaa liemen joukkoon. Anna marinoitua hetki.

Salaattipikkeli

Sekoita vesi, etikka ja sokeri keskenään. Viipaloi salaatit ja hienonna sipuli ja sekoittaa liemen joukkoon. Anna marinoitua hetki.