Lihapasteijat
Laita voitaikinalevyt sulamaan uunipellille leivinpaperin päälle. Puolita levyt neliöiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha kuumalla pannulla. Lisää joukkoon sipulit ja jatka paistamista niin, että sipulit pehmenevät. Mausta lihaliemijauheella ja mustapippurilla. Lusikoi täyte voitaikinaneliöiden keskelle, kostuta vedellä taikinaneliöiden reunat ja taita taikinaneliöt kolmioiksi. Painele pasteijan reunat hyvin kiinni esim. haarukalla. Pistele pasteijat haarukalla ja voitele kananmunalla. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 220-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.
Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sekoita joukkoon lihaliemijauhe. Maista ja lisää lihaliemijauhetta tarvittaessa. Viimeistele liemi halutessasi hienonnetulla persiljalla/timjamilla. Kaada lihaliemi termospulloon ja pakkaa mukaan retkelle pasteijoiden kera.