Ainekset
4-6 annosta
6-8 kiinteää perunaa
1 purjosipuli
2 rkl voita tai oliiviöljyä
n. 1 l vettä
2 Reformi Basilika-tomaattiliemikuutiota
1 prk tomaattimurskaa
600 g lohifileetä kuutioituna
200 g pakastekatkarapuja
½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna
Välimerellinen kalakeitto
Kuori ja paloittele perunat. Hienonna purjosipuli. Kuumenna voi kattilassa ja kuullota kasviksia hetki koko ajan sekoitellen. Lisää vettä niin että ainekset peittyvät. Lisää myös liemikuutiot ja tomaattimurska. Kiehauta ja keitä kunnes perunat ovat pehmeitä. Lisää kuutioitu kala, katkaravut, sitruunan mehu ja raastettu kuori sekä hienonnettu tilli. Sekoita varovasti. Peitä kattila kannella ja sammuta liesi. Anna kalan kypsyä ja makujen tasaantua kannen alla. Tarkista maku ja tarjoile vaikkapa hyvän ruisleivän kanssa.
Ainekset
4-6 annosta
6-8 kiinteää perunaa
1 purjosipuli
2 rkl voita tai oliiviöljyä
n. 1 l vettä
2 Reformi Basilika-tomaattiliemikuutiota
1 prk tomaattimurskaa
600 g lohifileetä kuutioituna
200 g pakastekatkarapuja
½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna