Yhden pannun gluteeniton vegebolognese
Helppo ja äärettömän nopea vegebolognese saa makunsa punaisista linsseistä, yrteistä ja luomukasvisliemestä. Tämä ruoka on täydellinen arjen pelastaja.
1. Huuhtele ja leikkaa selleri ja purjo ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja raasta porkkana. Murskaa valkosipulin kynnet.
2. Nosta kaikki raaka-aineet mausteet ja yrtit mukaan lukien pannuun tai kasariin.
3. Murustele päälle liemikuutiot, lisää joukkoon vesi ja sekoita.
4. Anna kiehua keskilämmöllä viisi minuuttia (pastan kypsennysohjeen mukaan) välillä sekoittaen.
5. Viimeistele annos parmesaanilla.
6. Tarjoa heti!
2. Nosta kaikki raaka-aineet mausteet ja yrtit mukaan lukien pannuun tai kasariin.
3. Murustele päälle liemikuutiot, lisää joukkoon vesi ja sekoita.
4. Anna kiehua keskilämmöllä viisi minuuttia (pastan kypsennysohjeen mukaan) välillä sekoittaen.
5. Viimeistele annos parmesaanilla.
6. Tarjoa heti!
Annoksia: 4
Valmistusaika: 10 min
Vaikeustaso: helppo